29 Eylül 2014 Pazartesi

EV ARKADAŞIM LEYLA İLE KÜVETTE SEVİŞTİK!





Merhaba arkadaşlar, lezbiyen seks hikayeleri sevenler için ev arkadaşımla hayatımda ilk kez yaşadığım lezbiyen ilişki hikayemi anlatmak istiyorum.

İsmim Ece 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bütün İzmir kızları gibi çevremdekiler benim güzelliğimi konuşurlar. Ben kumralım ev arkadaşım Leyla ise esmer güzeli bir hatundur.

İstanbula ikimizde üniversite için geldik ve ikinci sınıfta birlikte eve çıktık. Leyla her konuda anlaştığım ve bütün sırlarımı paylaşabildiğim en iyi arkadaşımdır. Onunla erkek arkadaşlarımızı, dertlerimizi, hatta cinsel hayatımızı bile konuşuruz. İkimizin de erkek arkadaşları oldu ve onlarla yaşadığımız onlarca cinsel hikayemizi birbirimize anlatırdık. Şu anda ikimizin de erkek arkadaşı yok. Bir gece kız kıza otururken Leyla canım şarap istedi dedi. Arkadaşımın Fransa'dan getirdiği bir şarap duruyordu onu açalım dedik. Leyla şarabı getirip açarken ben de yanına biraz meze ve meyve hazırladım. Salona geçip oturduk, Leyla kalkıp bi müzik açtı. Köşedeki yer ışığını açtı, ortadaki sehpanın üzerine iki tane kokulu mum yaktı.Romantik bir ortam oluşmuştu. Şarabımızı içip uzun uzun sohbet ettik. Konu dönüp dolaşıp cinselliğe gelmişti. İkimizin de erkek arkadaşı olmadığı için uzun zamandır seks yapmıyorduk ve çok istiyorduk. İkinci kadehlerimizi henüz bitirmiştik ki Leyla bana bakıp ben lezbiyen ilişkiyi çok merak ediyorum dedi. Ben de merak ediyordum ama bunu kimseye söylemeye cesaret edememiştim. Leylanın bu cesareti ondaki erkeksi gücü anımsattı bana ve bi cesaretle Leyla ya ben de merak ediyorum dedim.

Leyla şarabından bir yudum daha aldı. Kirpikleri mum alevinin ışıltısında parlıyordu. Kırmızı ruju baştan çıkarıcıydı. Evdeyken neden ruj sürmüştü? Bu ayrıntıyı o an farketmiştim. Kısa bir sessizlikten sonra Leyla yine aynı cesur tavrıyla bana kendine dokunurken hiç benle olduğunu hayal ettin mi dedi. Aslında ben hiç hayal etmemiştim ama o an evet dedim. Leyla oturduğu koltuktan kalkıp yanıma oturdu. Yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Bir an beni öpeceğini sandım, kalp atışlarım hızlandı. Bana beni düşünerek kurduğun bir fantezini anlat dedi. Nefesinin yüzümde esintisini rahatlıkla hissedebiliyordum ve bu mesafeden benden fantezimi anlatmamı istiyordu. Heyecan içindeydim. Ne diyeceğimi bilemedim. Şarabın da verdiği sarhoşlukla birden seninle küvette sevişmek isterim dedim.

Bu Leylanın çok hoşuna gitti, göz bebekleri büyüdü, yaklaşıp dudaklarımı öpmeye, diliyle beni mestetmeye başladı. Biraz öpüştükten sonra ayağa kalktı ve elimden tutup beni peşinden çekti. Banyoya girdik. Kapıyı içeriden kapatıp beni kapıya yasladı. Tekrar öpüşmeye başladık. Bİr yandan memelerimi okşuyor bir yandan da bacaklarıyla beni sarmalıyordu. Zevkten çıldırmıştım. Hızla ikimizde soyunduk. Boynumu emerken bir eli de amıma dokunuyordu. Nefesin heyecan ve zevkten kesik kesik çıkıyordu. Boynumdan memelerime oradan da amıma kadar öpe yalaya indi. Bacaklarımın arasına başını sokup amımı yalamaya başladı. Muhteşem bir his yaşıyordum. Dili amıma girip çıkarken saçların tutup amıma iyice bastırıyordum.

Küvetin gider deliğini kapatıp sıcak suyu açtık. Dolaptan küvet köpüğünü çıkarıp suya karıştırdık. Küvet dolana kadar küvetin başında ayakta öpüşmeye birbirimizin göğüslerini yalamaya devam ettik. Küvet dolunca yavaşça içine girip uzandık. Ben onun kucağındaydım adeta erkeğim gibi beni sarmalıyor eliyle amımı oynamaya devam ediyordu. Sonra bir an küvette ayağa kalkıp sana bir sürprizim var dedi. Bornozuna sarınıp odasına gitti. Döndüğünde elinde kocaman bir vibratör vardı. Hayatımda ilk kez gerçek bir vibratör görüyordum. Bornozunu asıp tekrar yanıma geldi. Seni bunla tatmin etmemi ister misin dedi. Tamam dedim beni küvette domalttı. Amımı yıkayp yalamaya başladı. Bir yandan da elindeki vibratörü amıma sürttürüp beni çıldırtıyordu. Ona sok artık şunu Leyla diyebildim ve o da önce o koca yarrağın önce başını soktu tamamını sokmuyordu. İşi ona bırakmayıp tamamını kendim köküne kadar aldım.

Leyla zevkten yanıyordu ve amıma vibratörü hızla sokup sokup çıkarıyordu. Sonra pozisyon değiştirdik bu sefer ben sırtüstü küvete uzanmışken o amıma vibratörü sokup çıkarıyor bir yandan da göğüslerimi okşuyordu. Büyük bir zevkle boşaldım. Sonra amımdan vibratörü bir anda çıkarıp kendi amına soktu hemen boşaldı. İkimiz de rahatlamıştık. İhtiyacımızı bu şekilde karşılamış olmaktan çok mutluyduk.  Küvette birer kadeh şarap daha içtikten sonra çıkıp birlikte uyuduk.

Ev arkadaşım Leyla ile şimdi bambaşka bir dostluk ve ilişki yaşıyoruz. Küvette başlayan maceramıza başka ortamlarda da devam ediyoruz.






28 Eylül 2014 Pazar

METROBÜSTE BOŞALDIM!





Merhaba arkadaşlar, taşıma araçlarında seks hikayeleri sevenler için başımdan geçen bir anımı paylaşmak istiyorum.
Ben 29 yaşında bir erkeğim. Evim Şirinevlerde, işyerimse Mecidiyeköyde. Evden işe gidip gelirken metrobüs kullanıyorum. Kullananlar bilirler sabah işe gidiş ve akşam işten çıkış saatlerinde metrobüs her zaman tıklım tıklım olur.

Yine bir gün işten çıkmıştım, yağmur yağmaya başlamıştı. Hızlı adımlarla metrobüse gittim. Mevidiyeköy istasyonundan metrobüse binmek istedim ama çok fazla kalabalıktı yine. Neyse zar zor üçüncü gelen metrobüse ite tıkıla binebildim.İçerisi gerçekten balık istifi gibiydi. Yavaş yavaş kapının önünden körüğe doğru yanaşmaya çalıştım. Arada iki tane otuzlu yaşlarda iki tane de yirmili yaşlarda kızlar vardı. Birisi türbanlıydı ama acayip makyaj yapmıştı. Üstündeki buluzdan içi, omuzları görünüyordu. İki durak geçtikten sonra inenler ve yer değiştirenler sayesinde o kızın tam arkasına denk geldim. Yan dönmüş durumdaydım ve elim onun götüne baskı yapıyordu.

Önce bişey der diye tırstım ama ses soluk olmayınca çekmek de istemedim. Metrobüs bir dur kalk yapınca düşecek gibi oldum ve elimi yukarı kaldırıp az ilerdeki tutacağa uzandım. Bu kız da birden tam kucağıma denk gelecek şekilde hareket etti. Götü tam sikime denk geldi. Pamuk gibi yumuşacık ve kocaman bi götü vardı. Hafiften hissettirmeden biraz daha yasladım. O sıraa birden kalçalarını sıkıp bırakarak sikimi kıstırdı. Heyecandan kalbim küt küt atmaya başlamıştı. O azgınlıkla ben de belli ederek bastırdım. İnanılır gibi değildi, O da bu sefer hafif hafif yukarı aşşağı yapmaya başladı.

O kadar azmıştım ki anlatamam. Neredeyse çıkarıp metrobüsün ortasında sikecem hatunu. Kalabalık içinde olmanın heyecanı da olunca birden boşalma hissi geldi. Çaktırmadan belinden tutup iyice bastırdım ve boşaldım. Ceketimin önüyle önümü kapatmaya çalışıyordum. Sonraki durakta kız indi bense Üç durak sonra evime gitmek üzere indim metrobüsten.

Gerçekten böyle bişeyi yaşayacağımı söyleseler asla inanmazdım ama hayatta insanın başına neler geleceği hiç belli olmuyor. Bakarsınız sizin de başınıza gelir.

ÜNİVERSİTEDE HOCAMI ODASINDA SİKTİM






Merhaba arkadaşlar, eğitim seks hikayeleri sevenler için başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim.

Ben işletme fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. 24 yaşında bir erkeğim. Geçen yarıyılda başımdan geçen bu olayı her hatırlayışımda hala bugün gibi heyecanlanıyorum. İşletme yönetimi dersimizin hocası Sevgi hanım herkesin sevdiği genç bir hocadır. Esmer uzun boyludur ve bacakları çok güzeldir. Okuldaki hemen her erkeğin bakışlarını üstüne çeker ve bi çok ortamda kendisinden söz edildiğini duyabilirsiniz. Dersleri çok eğlenceli geçer bazen de kürsünün önüne geçip sandalyesine oturur ve tam bir bacak şovu başlar.  Evde çoğu zaman onu düşünüp otuzbir çektiğim olmuştur.
Yine bir gün ders bitiminde sınıftan çıkarken arkasından yürüyordum. Tam o ednada elindeki dosyadan bikaç kağıt yere döküldü ve toplamak için tam önümde eğildi. Domalmış haliyle tanga giydiği belli oluyordu. Görür görmez sikim dimdik oldu. Hemen ben de yanına oturup dökülenleri toplamasına yardım ettim. O anda eğilmişken bacak arasından külodunu ve memelerinin çatalını gördüm. Heyecandan kalakaldım. Sevgi hoca onun küloduna baktığımı farketti, utançtan kıpkırmızı oldum. Fakat o gülümsüyordu, hatta kalkmadan önce bacaklarını bikaç saniyeliğine tamamen aralayıp bana kırmızı külodunu gösterdi. Ben napacağımı bilemeden onunla birlikte ayağa kalktım.
Bana elindekileri odasına götürmesine yardım edip edemeyeceğimi sordu. Ben de tabiki diyip elindekileri aldım. Hızlıca önümden yürümeye başladı.

Adımlarını atarken kalçalarını adeta daha seksi hareket ettiriyor beni baştan çıkarıyordu. İkinci kattaki odasına kadar arkasında götünü izleyerek takip ettim Sevgi hocayı. Odasının kapısını anahtarıyla açtı, bana dönüp gel dedi ve girdi. Arkasından girdim, kapıyı kapatmamı söyledi. Kapıyı kapatıp döndüğümde masasına yaslanmış ayakta duruyordu. Eteğini sıyırıp külodunu gösterdi, buna mı bakıyorsun dedi. Ne diyeceğimi bilemedim eliyle gel işareti yaptı. Yanına gider gitmez zaten dimdik olmuş yarrağımı avuçladı. Dudaklarıma yapışıp bir yandan da yarrağımı sıvazlıyor beni çıldırtıyordu. Fermuarımı açıp sikimi çıkardı, ben pantolonumu indirmek istedim eliyle dur işareti yaptı, çıkarmamı istemedi. Önümde diz çöküp yarrağımı ağzına aldı. Köküne kadar tüm sikimi hızla yalıyordu. Ben zevkten delirirken bir yandan da Sevgi hocanın ağzına verdiğime inanamıyordum.
Yarrağımı iyice yaladıktan sonra ayağa kaltı ve bu sefer omzuma dokunup benim diz çökmemi istedi. Garip bi şekilde hiç konuşmuyor isteklerini sadece işaret ediyordu. Ben diz çökünce külodunu çıkarıp elime verdi. Başımı tutup amına yaklaştırdı. Amı tertemizdi ve çiçeksi bir parfüm kokuyordu. Yalamamak küstahlık olurdu. Yaladım. Amına dil darbedeleri atarken Sevgi hoca bir yandan inliyor bir yandan da avuç içi büyüklüğündeki memelerini okşuyordu.

Birden beni çekip kaldırdı masanın üzerine oturup bacaklarını belime doladı. Yarrağımı amının etrafında biraz gezdirip onu iyice kışkırttım. Göz bebekleri hadi der gibi bakıyordu. Yavaşça amına daldım, nefesi kesildi. Gidip gelirken bir yandan da boynunu emiyordum. Sıcacık amcığına girip çıkıyor bir yandan da boynundaki o harika parfümünün etkisinde kayboluyordum. Tam boşalıcakken birden beni içinden çıkardı ve önümde diz çöküp tekrar sakso çekmeye başladı. Ağzına büyük bir zevkle boşaldım. Hepsini büyük bir iştahla yuttu. Toparlandığımızda yanıma yaklaşıp yanağıma bir buse kondurup kulağıma dosyaları taşımama yardım ettiğin için teşekkür ederim, çıkabilirsin dedi. 
O günden beridir, her fırsatta yanına yaklaşıyorum fakat sanki aramızda hiç bişey yaşanmamış gibi davranıyor. Ama kısmet bu belli mi olur bi gün yine verir...

27 Eylül 2014 Cumartesi

FABRİKADA BEKARETİMİ MÜDÜRE VERDİM




Merhaba arkadaşlar, Bakire Seks Hikayeleri sevenler için size kendi bekaretimi kaybediş hikayemi anlatmak istiyorum.

Ben 26 yaşında bekar bir bayanım. Bir bisküvi fabrikasında işçi olarak çalışıyorum. İki hafta önce hayatımda ilk defa cinsel ilişkiye girdim ve kadın oldum. Yine her zamanki gibi sabah hava aydınlanmadan fabrikaya gelip çalışmaya başlamıştık. Bu vardiyada ben gofret bölümünde çalışıyordum. Gofret bölümü fabrikanın dip tarafındaki küçük bir demir sürgülü kapıdan geçiliip girilen ayrı bir bölüm. Bu bölümde genelde az sayıda işçi olur. Diğer bölümlerde daha kalabalık çalışılır. Neyse ben gofret kesme makinasının bandında çıkan gofretleri kutulara diziyordum. O sırada içeri fabrikada geçen ay çalışmaya başlayan Ramazan bey girdi. Kendisi uzun boylu ve yakışıklı birisidir. Hatta geldiği günden beri fabrikadaki bütün kızların ağzında sürekli onun ismi dolanıyor. Ramazan bey fabrikada itharacat işlerine bakıyor, yurtdışına sattığı malların üretim sürecinde hep aşağı üretim bölümüne bizim yanımıza gelir. Nasıl gidiyor diye kontrol ederdi.

O kadar yakışıklıydı ki gözümü ondan alamıyordum. O da farketmiş olacak ki yanıma kadar yavaş yavaş geldi. Kolay gelsin dedi. Ben de saolun Ramazan bey dedim. Solumda dikilip sağımdaki kutuya uzandı o sırada dirseği meme uçlarıma dokundu ve birden uçları dimdik oldu. Heyecanlandım ve kıpkırmızı oldum. O da farketti sanırım. sağ elini cebine soktu ve çaktırmadan sikini düzelttiğini farkettim. Onun da siki kalkmış olmalıydı. Allahım neler düşünüyorum diyip işime devam ettim. O da diğer bantlardaki ürünlere bi göz gezdirip devam etti. Öğlen yemeği molasına çıkmak üzereydik ki paydos zili çaldı. Makineler stop edildi ve yemekhaneye doğru ilerliyorduk. Yanıma Ramazan bey yaklaştı ve son çıkan partideki malların gramajına bi acil bakmam lazım bana yardım edermisin Eminecim dedi. Ben de tabi Ramazan bey deyip geri döndüm. Gofrethanedeki herkes yemeğe gitmişti, küçük demir kapıdan içeri girdim ve arkamdan gelen Ramazan beyin ayak seslerini duyuyordum. Kutulayıp dizdiğim kolilerin arasına doğru girdim ki güçlü kollarıyla belime dolandı ve arkamdan bana dayadı. Heyecandan soluğum kesildi, karşı koyamadım. Ne yapıyorsunuz demeye çalıştım ama kulağıma sende istiyorsun biliyorum dediğini duydum. İstiyordum evet. Bir bakire olarak cinsel ilişkinin tadına varmak istiyordum. Pantolonumun düğmesini hızla açıp pantolonumu indirdi.

Beni çevirip yüzüme döndürdü. Dudaklarımı öperken eliyle amımı oynamaya başladı.Pantolonum ve külodum ayaklarıma kadar inmişti, üstümdeki mavi gömleğinde düğmelerinin yarısı çözülmüştü. Siyah ceketinin kol düğmeleri ışıldıyordu. İlk defa bir erkek eli en kıymetli hazinemin üzerinde geziniyordu. Sırılsıklam olmuştum, kendimi kaybetmiştim. Ne isterse yapmaya hazırdım. Dili ağzımda geziyor dudamlarımı volkan gibi emiyordu. Elimi tutup sikine götürdü ve koca yarrağını elime verdi. Sıvazlamaya başladım. O da benim sulanmış amcığımı eliyle okşamaya devam ediyordu. Sonra yavaşça bacaklarımın arasına girdi ve o sırada bakireyim ben diyebildim. Önce bir duraksadı sonra bozmamı istermisin dedi? Bende evet diyebildim. Dedim ya ne istese yapmaya hazırdım. Sol bacağımı dizime doğru tutup hafif kaldırdı ve bacaklarımın arasında amıma damarlı yarrağını sürttürmeye başladı. Zevkten çıldırmak üzereydim, tir tir titriyordum. Yavaşça başını soktu biraz korkmuştum biraz da canım yanmaya başlamıştı. Yavaş lütfen dedim. Tamam diyip bir anda köküne kadar amıma yarrağını soktu.

Çığlık attım eliyle susturdu beni. Zevkten delirmek üzereydim. Usul usul gidip gelmeye başladı. Amımdan hafif kana bulanmış yarrağının girip çıkışını izleyebiliyordum. Bikaç gidip geldikten sonra zaten boşaldım. Ama o devam ediyordu bi yandan da boynumu emiyordu. Birden yarrağını tamamen çıkarığ amımın üzerine boşaldı. Hayatımda yaşadığım en güzel andı.

Toparlanıp etrafı kolaçan ettikten sonra oradan ayrıldık. Ayrı ayrı yemekhaneye gidip ayrı masalarda yemeklerimizi yedik. Ve işlerimize devam ettik. Bu hafta tekrar gelip beni başka bir yerde sikmesini çok arzuluyorum. Sikerse eğer sizlerle de paylaşırım.




26 Eylül 2014 Cuma

SİVASTA AMCAMIN KIZINI GÖTÜNDEN SİKTİM




Merhaba arkadaşlar Ensest Seks Hikayeleri sevenler için başımdan geçen bir hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben 28 yaşında bekar bir erkeğim. İstanbul Mecidiyeköyde yaşıyorum. Size bu yaz memleketim Sivasta yaşadığım bir hikayemi anlatacağım. Her yaz akrabaları ziyaret için ailemle birlikte memleketim Sivas Suşehrine gideriz. Bu yaz da gittik biz gittiğimizde İzmirde yaşayan Tahsin amcamlar da oraya tatile gelmişti. Onları da en az üç dört senedir görmemiştim. Kuzenim Tuğba da gelmişti. Görmeyeli serilip serpilmiş fena güzelleşmişti. 19 yaşında fena bi hatun olmuştu. Nasılsın kuzen diyip sarılınca memeleri dimdik hissediliyordu. Tişörtünün içine sütyen giymemişti. Altında da kısa bi şort vardı. Hatta babanem ona üstüne uzun bişiy giy dedi.
İki gün gece gündüz baya sohbet ettik. Birbirimizi tekrar tanıyor gibiydik. Herkesin hayatı değişiyor tabi.Bi gece babanemin evinin bahçesinde oturuyorduk. Herkes çekildi biz ikimiz yalnız kaldık. Bana içki içip içmediğimi sordu. Ben de ara sıra içerim dedim. Ben bira içmek istiyorum ama babam görürse kızar dedi.
Ben mahallede gece açık olan tek markete gidip ikişer tane bira aldım. Bahçede bi ağacın yanına gizledim. Herkes uyuduktan sonra çıkardım. Duvarın yanındaki dut ağacının altına oturduk. Biraları göstermeden içiyorduk. Birinci biraları bitirdiğimizde amcamın kızı Tuğba baya sarhoş olmaya başladığını söyledi. Meğer hayatında bi kere bira içmiş o da yarım şişe. Neyse zaten evde olduğuımuz için bi tane daha içmek istedi. İkinci biralarımızı içerken bana senle bi oyun oynayalım mı dedi. Tamam dedim. Oyun dürüstlük oyunuydu sırayla birbirimize sorular soracaktık ve kesinlikle doğru cevap vermek zorunluydu. Ben içimden yalan söylesem nerden anlayacaksın ki mal dedim ama belli etmedim.
İlk o sordu hiç kızla oral seks yaptın mı dedi. Ben direk mevzuya girince önce bi şaşırdım. Sonra bi yoklamak istedim. Yaptım hem de çok dedim. Sıra bendeydi. Sen hiç biriyle yattın mı diye sordum. O da bi kere ama hala bakireyim dedi. Ben sormadan anlatmaya devam etti. Bi sevgilim vardı o bi kere elime vermişti aletini bi de memelerimi emmişti dedi. O bunları söyletyince sikim demir gibi oldu. Hiç ağzına almadın mı peki dedim. Hayır dedi. Almak istermisin dedim. Olur dedi.Ağacın arka tarafına geçtik yan yana oturuyorduk. Yavaşça eğilmesini söyledim. Sadece fermuarımı açıp yarrağımı çıkardım. Amcamın kızı Tuğbanın kalp atışlarını duyabiliyordum. Heyecandan titriyordu. Birden sıcak nefesiyle ağzına alışını hissettim. Dibine kadar inip inip çıkıyor beni zevkin doruklarına çıkarıyordu.
Elimi şortundan içeri sokup götünü avuçlamaya başladım. Bi yandan da bi gelen giden var mı diye etrafı kesiyordum. O kadargüzeldi ki birden ağzına boşaldım. Öksürdü kalktı, durdu ve hepsini yuttu. Diliyle dudaklarının çevresini yalayıp kenarda kalan spermlerimi de yuttu. Tekrar yarrağıma inip ağzıyla kalan tüm sperlerimi emdi ve yuttu. Fakat bu bana yetmedi. Seni sikmemi istermisin dedi. Bekaretim bozulur olmaz dedi. Ben de o zaman götünden sikiyim dedim. Canım acımaz mı daha önce hiç yapmadım dedi. Önce biraz acır ama sonra çok zevk alacaksın dedim. O da azmıştı tamam dedi. Fakat burası onun için uygun değildi. Hemen bahçenin yanındaki babanemlerin depo gibi kullandıkları bir oda vardı. Oraya girdik. Tahta kapı tam kapanmıyordu bu yüzden hemen kapının ardında yüzünü kapıya çevirip şortunu ve külodunu dizlerine kadar indirdim. Kapının aralığından ay ışığı gözüme vuruyordu. Götünün arasında biraz sürttürdükten sonra tükrükle götünün deliğini bi güzel ıslattım. Yarrağımın kafasını da tükrükleyip götünün deliğine yavaşça kafasını yerleştirdim. Aaah diye inledi. Ağzını elimle kapatıp dipledim. Zevkten neredeyse bağıracaktı. Bu yüzden elimle ağzını sıkıca kapatıyordum. Amcamın kızı Tuğba bir eliyle de amını oynuyordu. Götüne vurdukça dalga dalga titriyodu. Kocaman kalçaları vardı. Kulağına eğilip şimdi içine boşalıcam güzelim dedim. O sırada patladım iyice boşaldım. Çıkmaya davranacakken bana dur çıkma dedi. Noldu dedim. İçimde dur biraz damarlarının şişip inmesi çok sevk veriyor dedi. Köküne kadar daldığım göt deliğinin en diplerine sonuna kadar boşaldıktan sonra çıkardım. Toparlanıp çıktık kimse bizi görmemişti. Yüzünde muhteşem bi mutluluk vardı. İkimizde boşalmış ve rahatlamıştık.
Kaldığım kalan 4 gün boyunca her gün amcamın kızı Tuğbayı mutlaka götünden siktim ve bol bol ağzına verdim. Bu ikimizin arasında bir sır olarak kalacak. Belki seneye yazın tatile onlara gider kendi evlerinde de sikerim. Kim bilir...



GARSONUM, DUL VE ZENGİN MÜŞTERİMİ EVİNDE SİKTİM





Merhaba arkadaşlar size dul seks hikayeleri sevenler için başımdan geçen bir olayı anlatacağım.
Ben 24 yaşında garsonluk yapan birisiyim. Kendim Bayrampaşada oturuyorum, çalıştığım yer ise Nişantaşında. Lüks bir restorantta garsonluk yapıyorum. Selen hanım diye bir müşterim var. Kadın 40lı yaşlarda ama çok bakımlı ve güzel. Sık sık yemeğe bizim restoranta gelir. Çoklukla öğlenleri gelir ama bazı akşamlar da gelip yemekle şarap içer. Genelde hep mini etek falan giyer. Götü hele tam bir taş. Ben Selen hanıma bakıp bakıp iç geçiririm genelde.
Neyse bi akşam gene yalnız geldi ve yemekten sonra bi kadın daha geldi yanına. Beraber şarap içmeye devam ettiler. Gece yarısı gibi kadın gitti ama Selen hanım hala oturuyordu. Ben servislerini yaptığım için ara ara küçük sohbetler ediyorduk. Şarabını doldurmak için masasına gittim yanına geçip bardağını yavaşça alırken hafifçe öne doğru eğildi. Memeleri açılmıştı, gözlerimi alamadım. Siyah dantelli bir sütyen giymişti, memelerinin ucu bile gözüküyordu. Sikim dimdik oldu. Şarabı doldururken kızardım. Selen hanım anlamış gibi gülümsüyordu. Omzuyla hafifçe sikime dokunuyordu. Ben heyecandan napacağımı bilemezken birden eliyle sikimi iki kez sıvazladı. Sonra da ne kadar büyük bi aletin var dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Mal gibi kaldım.Sonra hesabı getirmemi söyledi.
Ben acaba bişey mi yaptım diye korkarak gittim. Hesabı alıp masaya geldiğimde bana bi kart uzattı, aldım. Adı ve telefonu yazıyordu. İşten çıkınca ara bana gel dedi. Tamam diyemeden para bırakıp gitti. İyi de bahşiş bırakmıştı. Zaten son müşteri olduğundan hemen toparlanıp dükkanı kapattık. Çıkınca önce arasam mı aramasam mı diye biraz düşündüm. Kadın sarhoşken dedi şimdi ayılmıştır seni siklemez dedim içimden. Sonra bi cesaretle aradım. Adresini tarif etti. Hemen bikaç sokak ileride bi apartmanı tarif etmişti. Apartman çok lüks bi yere benziyordu. Kapı otomatiği ile kapıyı açtı, altıncı katta asansörle çıktım. Asansörde aynadan tipimi düzeltip indim.
Kapıyı açtığında üstünde siyah bir kombinezon vardı. Evden güzel kokular geliyordu.İçeri girdim direk yumulmak istedim dur dedi. Beni banyoya götürdü. Hayatımda gördüğüm en büyük ve lüks banyoydu. Filimlerdeki gibi bi yerdi. Beni oraya koysalar ömür boyu yaşardım. Neyse beni soydu duşun altına soktu. Tertemiz bi banyo yaptım. Bana beyaz bi bornoz getirdi. Giydim. Viski severmisin dedi. Severim diyince iki kadeh doldurmak için salona geçtik. Salonda viskileri içerken birden yanıma oturdu zaten dakikalardır kaya gibi olmuş yarrağımı eline aldı. Viski kadehini sehpaya bıraktım. Masadaki bademlerden bi tanesini ağzıma attım. Eğilip yarrağımın kafasını ağzına aldı. Çok güzel yalıyordu. Elimle götünü avuçlamaya başladım. Muhteşem bi götü vardı. Kafamı tutup amına doğru bastırdı. Amını yalamaya başladım. Tertemiz mis gibi kokuyordu. Koltukta oturur pozisyona geldi ve ben önünde dizlerimin üstünde bacakları omzunda amını yalıyordum. Sonra sırtüstü yatırıp bacakları omzumdayken amına sapladım. İnlemeye başladı. Kütür kütür sikerken çok güzel sikiyorsun diye inliyordu. Sonra bunu çevirip domalttım. Götüne vururken şap şap sesler çıkıyordu. Kadın zevkten bağırmaya başlamıştı. Bi yandan da çok büyük çok büyük diye inliyordu. O söyledikçe ben iyice köküne kadar sokuyordum.  Tam boşalacakken çıkarıp sırtına attırdım. Hayatımda yaşadığım en güzel sikişlerden birini yapmıştım.
Ben acaba başka bi gün yine sikebilirmiyim diye düşünüyordum ama tabiki bi daha asla olmadı. Geldiğinde adeta beni tanımazlıktan geliyor. Ama olsun ben o gecenin hayaliyle hala ara sıra otuzbirimi çekiyorum. Yeni hikayelerim olursa anlatırım yine. Hoşçakalın.

KONYALI DULUM DAYANAMADIM VERDİM!




Merhaba dul seks hikayelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Ben 36 yaşında dul bir kadınım. Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşıyorum. 3 yıl önce kocamdan boşandım ve tek başıma yaşamaya başladım. Kocam benden yaşça büyük olduğu için anlaşamıyorduk. Zaten başka kadınlarla ilişkisi olduğunu da duyuyordum. Kocamdan boşandığımdan beri hiçbir erkekle birlikte olmamıştım. Konya gibi bir yerde zaten dul bir kadının ilişkisi olması hiç hoş karşılanmaz, hemen adını çıkarırlar. Ben de bu yüzden çok temkinli olmuşumdur her zaman. Bir gün internette gezinirken bir seks shop reklamını gördüm. Tıklayıp girdiğimde çok şaşırmıştım. Herkese hitap eden ürünler olduğunu bilmiyordum. Takma penisleri görünce birden heyecanlandım. Zencisinden beyazına her boyda vibratörler bulunuyordu. Satın alma kısmında gizlilikten bahsediliyordu. Üzerinde hiçbir şey yazmayan koli ile gönderiyorlarmış. Yani paketi getiren kargocu bile ne getirdiğini bilmiyormuş. Bunu okuyunca biraz durup almaya karar verdim. Kendime tam istediğim gibi 25 cm kalın beyaz bi vibratör sipariş ettim. Bir an önce gelmesini istiyordum.  Siparişi verirken o kadar azdım ki, yarrakları düşünerek amımla oynamaya başladım. Sulanan amımla oynarken aklımda bi çok tanıdığım erkeğin beni siktiğini hayal ediyordum. Bu şekilde boşaldıktan sonra siparişi beklemeye başladım.

İki gün sonra kapı çaldığında kargocunun geldiğini gördüm. Gerçekten de gönderdikleri kolinin üzerinde ne bir amblem ne de yazı vardı. İçim rahatlamıştı. Koliyi getiren kargocuya teşekkür edip hızla kapıyı kapattım. Heyecandan kalbim küt küt çarpıyordu. Bir an evvel açıp yarrağı elime almak istiyordum. Salona geçtim yemek masasının üzerinde koliyi yırtarak açtım. İçinde önü şeffaf plastik olan bir kutuda vibratörüm duruyordu. Gerçekten de kocaman ve kalındı. Eski kocamın yarrağının neredeyse iki katı büyüklükteydi. Hemen kutudan çıkarıp elime aldım. Tıpkı gerçek yarrak esnekliğine sahipti. Üstelik her zaman dimdik duruyordu. Artık onu istediğim zaman istediğim deliğime sokabilirdim. Dayanamadım hemen ağzıma aldım. Kafasını iyice emdim. Artık dayanamıyordum. Salondaki kanepenin üzerine uzandım, yavaşça altımdaki kot pantolonu sıyırıp çıkardım. Siyah dantelli külodum şimdiden amımın suyundan ıslanmaya başlamıştı. Pencerelerin perdeleri kapalı mı diye bir an kontrol ettim, hepsi kapalıydı. Üstümdeki bluzu ve sütyenimi çıkardım. Memelerimim uçları dimdik olmuştu. Ah yanımda bi erkek olsa ve beni evire çevire bi güzel sikse diye hayal ediyordum.

Vibratörümü külodumun üstünden amıma sürttürmeye başladım. Gözlerimi kapatıp kaslı bir erkeğin kolları arasında olduğumu hayal ediyordum. Hayalimde ona hadi artık amıma gir diye yalvarıyordum o ise amıma yarrağını sürttürüyor ama bi türlü içine girmiyor adeta beni kölesi yapıyordu. Külodumu bi kenara sıyırıp kıpkırmızı ve sulanmış amcığıma vibratörün kafasını yavaşça soktum. Zevkten kuduruyordum. Dayanamayıp birden tamamını köküne kadar soktum. Biraz canım yandı ama canımın yanması bana daha da çok zevk veriyordu. 25 cm yarrağın amımın derinliklerine girip çıkmasıyla inlemeye başladım, Bir elimle de memelerimin dimdik olmuş uçlarına dokunuyordum. Gözlerimi kapadığımda düşlediğim erkeğin beni domaltıp sikmesini istedim. Kanepenin ucunda domalıp takma yarrağımı tekrar amıma sokup sokup çıkarmaya başladım. O kadar zevk alıyordum ki bir an inlemelerimin yan komşudan duyulabileceğini farkettim. Kanepenin kolluklarını ısırdım ve sokup çıkarmaya devam ettim. Ama bu bana yetmiyordu. Götümün deliğini amımın suyuyla ıslattım. Amımdan çıkardığım takma yarrağımı ağzıma alıp iyice ıslattım ve götümün deliğine kafasını bastırdım. Önce biraz zorladı ama sonra kafası laak diye girdi. Canım yanmıştı ama bu beni çileden çıkaracak kadar zevk veriyordu. Biraz daha iteledim ve yarısını götümün deliğine aldım. Damarlı vibratörümün her santimini ve damarlarını götümün derinliklerinde hissediyordum. Son bir hamleyle köküne kadar soktum ve dayanamayıp bağırdım. O kadar zevk aldım ki titreyerek boşaldım. Hayatımda hiç bu kadar boşalmamıştım. Kanapenin üstü falan sırılsıklam oldu.


Artık vibratörümle daha mutlu bi hayat sürüyorum. Gerçek bi erkeğin yerini hiçbir zaman tutmasa da eski kocamdan iyidir. Üstelik Konya gibi bi yerde daha iyisi olamaz. Şimdi siteden bi tane daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Birini amıma birini götüme aynı anda sokabilmek için.

25 Eylül 2014 Perşembe

ŞİRKETTEN DEMET'İ ARKADAŞIM MEHMETLE NASIL SİKTİM?




Merhaba arkadaşlar size geçen gün Demetle yaşadığım ofiste seks hikayemi size anlatmıştım. Merak edenler için devamını da yazıyorum. Hepsi gerçek seks hikayeleridir.
Demeti Taksimde siktiğim gece hadi beni eve götürüp sik, hatta bir arkadaşın varsa biriniz amımı biriniz götümü sikersiniz demişti. Hangi arkadaşımı arayacağımı bilemiyordum. Şirketten birini arayamazdım çünkü ben evliyim ve Demetle aramızdaki bu ilişki ortaya çıkarsa büyük sorun olurdu. Bu yüzden çok güvendiğim eski dostum Mehmeti aradım. O da evli birisi. Durumu ona anlatınca bi bahane uydurup hemen geldi. Zaten sikiş dedin mi fizanda olsa çıkar gelir, öyle birisidir. Amcığı duyunca da koşarak geldi. Demet hadi artık götürüp sikin beni diye sabırsızlanıyordu.
Eve girdik. Mehmet biraz çekimser kaldı ilk önce. Demet bunu kırmak için gidip yavaşça Mehmet’in sikini okşamaya başladı. Fermuarını açıp Mehmetin dimdik olmuş yarrağını ağzına aldı somurmaya başladı. Mehmet gözlerini kapamış zevkten inlerken benim sikim de kaya gibi sertleşmişti. Yanlarına gidip yarrağımı çıkardım, Demet in eline verdim. Sırayla bi benim yarrağımı bi Mehmetinkini yalıyordu.
Ben tamamen soyunup yatağa uzandım, Demet kucağıma atladı ve ıslanmış sulu sulu amına yarrrağımı alıp dipleee diye inledi. Köküne kadar sokuyordum ama bana mısın demiyordu. Adeta yarrak delisi gibi köküne kadar saplaa diye inliyordu. Eliyle Mehmet in sikini kavrayıp ağzına doğru çekti ve inleyerek yalamaya başladı. Eliyle tükrüğünü alıp götünün deliğini iyice ıslattı ve Mehmete nolur sen de götümü sik diye yalvardı. Mehmet arkasına geçip Demet in daracık göt deliğine köküne kadar sapladı. Demet amında benim götünde Mehmet in yarrağı ile titriyor bi yandan da elimi emiyor adeta bi yarrak daha olsa o da ağzıma verse diye düşünüyordu.
Ben dinlenmek için koltuğa oturdum ve  bi sigara yaktım. Mehmet ise durmak bilmeden sikmeye devam ediyordu. Karşımda yatağın üstünde Demet i domaltmış kütür kütür sikerken Demet in yüzü bana dönüktü ve memeleri Mehmet in her vuruşunda ileri geri gidip gidip geliyordu. Demet in gözlerinin tersine dönmesinden sürekli peşpeşe boşaldığını anlayabiliyordum. Sonra Mehmet dinlenmek için koltuğa geçtiğinde ben bi tur daha sikmek için Demet in eline verdim.
Demet o kadar nefes nefese kalmıştı ki tekrar sordum yarrağa doydun mu diye. Nihayet doydum dedi. Birer posta daha siktikten sonra Demeti aramıza alıp uyuduk. Gece bi ara uyandım Mehmet yandan kaşık pozisyonunda yine sikiyordu Demet i. Hiç şaşırmadım zaten, Mehmet in ne kadar am manyağı olduğunu eskiden beri iyi bilirim. Sabah uyanıp kahvaltı ettik. Mehmet çıktıktan sonra bi posta daha siktim Demet i sonra evine gitti. Karım bir daha memleketine gittiğinde yine buluşup sikişeceğiz. Yine yazarım size.

ŞİRKETTEN DEMET'İ NASIL SİKTİM?



Merhaba sevgili okurlar bugün size ofiste seks hikayerimden bir tanesini anlatacağım.
Ben bir çağrı merkezinde çalışıyorum. Şirkette çalışanların çoğu kadın. 2014 Ağustos ayında çok sıcak bi gündü ve şirketteki kızların hepsi mini eteklerini giyip gelmişlerdi. Karım memlekette olduğu için iki haftadır fena abazaydım. Kızların bacaklarını, parfümlerinin kokularını duydukça sikim dimdik oluyor, saklamak için masamın altına sandalyemi iyice sürüklüyordum.
Kankam Demet de benim yanımdaki masada oturuyordu. Demet o gün çok kısa bi etek giymişti. Kalemini düşürüp eğildi domalmış götünde tangasının izi belli oluyordu. Hemen yatırıp sikesim geldi ama Demet kankamdı. İçimde ona karşı büyüyen sikme arzusuna engel olamadım. Kanka akşam napıyosun senle Taksimde bişeyler içelim mi? dedim. O da süzgün ve garip bi bakışla tamam dedi. Anneme Yelizlerde kalıcam derim bu sayede geç saate kadar takılırız dedi. Bunu duyunca acaba o da kendini bana siktirmek mi istiyor diye düşündüm. Kesinlikle öyleydi. Akşam Taksimde barda dördüncü biraları içince Demet dudaklarıma yapıştı. Vatoz gibi emiyordu dudaklarımı. Kulağıma eğildi ve yarrağını yalamak istiyorum dedi.Kalp atışlarım hızlanmıştı utanmasak barın ortasında sikişmeye başlayacaktık. Ben tuvalete gidiyorum bir dakika sonra arkamdan gel dedi. Ardından indim kadınlar tuvaletinde kimse yoktu ikimiz de oraya girdik kapıyı arkadan kilitlemeye çalıştım ama kilidi bozuktu. Sırtımı kapıya dayadım bu sırada Demet çömelip fermuarını hızla açtı ve dimdik olmuş yarrağımı kökten uca bi sıvazlayıp laak diye köküne kadar ağzına aldı. Gırtlağına kadar yarrağı sokmama rağmen adeta yarrağa doymuyor götü başı sikimi emerken kıpır kıpır oynuyordu.

Yarrağımı ağzından çıkarıp dudaklarına vurdum. Diliyle taşaklarıma kadar yaladı tekrar emmeye başladı. Zamanımız azdı ve hemen sikmeliydim. Kaldırdım bu sefer onun yüzü kapıya gelecek şekilde domalttım. Tam sokacakken nolur önce götümü sik azdıkça göt deliğim rahatlıyor dedi. Ben de yarrağımı götünün deliğinin etrafında gezdirdip laak diye yerleştirdim. Bi çığlık attı hemen ağzını kapadım. Ağzını kapatmam onu iyice azdırdı.Kütür kütür sikiyordum. Demet köküne kadar girip çıkmalarımla inliyor bi yandan da amıma koy diye yalvarıyordu. Birden götünden çıkarıp amının etrafında gezdirmeye başladım. İyice kudurmuştu sik beni diye yalvarıyordu. Köküne kadar amına girdiğimde birden titreye titreye boşaldı. Ben de patlamak üzereydim amından çıkıp diz çöktürdüm ağzına verdim. Hızlı hızlı emiyordu. Ağzına bardak dolusu boşaldım.Yutarken dudaklarının kenarlarından spermlerim akıyordu. Eğilip usulca doydun mu yarrak yemeye dedim. Hayır dedi, bi yarrak bana yetmiyor, bir arkadaşını daha çağıralım ikiniz birlikte sikin beni dedi. Demet'in bu kadar çılgın bi kız olduğunu bilmiyordum. Bar tuvaletinden çıkarken bizi bekleyen bi kadın gördü ve oha der gibi baktı yüzümüze. Olay çıkmasın diye hemen bardan çıktık ve benim eve giderken hangi arkadaşımı arasam diye düşünüyordum.